Editorial Reviews. Language Notes. Text: Catalan la Granota i un ventall de propostes i suggeriments de treball per tal de facilitar la comprensió del llibre. File Name: El Cafe De La Granota Llibre. File Format: ePub, PDF, Kindle, AudioBook. Size: Kb. Upload Date: 02/26/ Uploader: Sarah H Rogue. 15 Gen. EL CAFÈ DE LA GRANOTA Jesús Moncada Estruga JESÚS MONCADA I ESTRUGA Va nèixer a. Mequinensa l’1 de decembre de

Author: Dobei Shagul
Country: Peru
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 4 August 2008
Pages: 37
PDF File Size: 4.23 Mb
ePub File Size: 16.3 Mb
ISBN: 295-4-74055-655-7
Downloads: 34553
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozuru

Ja tens el teu calendari Moments??

Dit i fet, la setmana passada el vaig posar a la motxilla i ens en vam anar a les muntanyes de Prades. Suposo que en una altra plataforma i amb un altre nom ha pogut esquivar els problemes de drets d’autor que em va comentar. Fins i tot vaig comprar uns retalls de color groc molt bonics. Posats a triar, vaig decidir fer un dinosaure ben extravagant: Almenys a mi m’avorreixen una mica. Segur que coneixes els dissenys de Little Owlet.

  BLAZHEVICH TUBA BOOK PDF

“).f(b.get([“domainName”],!1),b,”h”).w(“

Com et pots imaginar, el segon contratemps va ser el tapestry. Per a una ganxetaire autodidacta, que normalment es limita al punt baix, era tot un repte.

Si t’agrada i et falta algun guarniment per a l’arbre, encara hi ets a temps. Pel que fa al vestit, tenia moltes ganes de fer-lo. Encara em quedava pendent la bufanda.

Res feia preveure un resultat adorable. Enguany ha tocat una bola de Nadal per a l’arbre. Primer, molt valenta jo, vaig voler fer-les de roba. Publicat per Descabdello a La dificultat important van ser els rombes del coll.

El Cafè de la Granota | Grup62 | Foreign Rights

Altres dissenyadorsfrailecillofraretpuffin. Get more english patterns. Fins que, aquesta primavera, vaig descobrir el Paddington de MarvelsCo a Instagram i immediatament va escalar a les primeres posicions de la meva llista d’amigurumis pendents.

En el disseny original el fantasma porta unes ulleres de feltre. Ja t’he explicat alguna granotz la teoria del Sr. En un parell d’horetes la tens enllestida.

Altres dissenyadorsbearososoPaddington. Vaig pensar que tot es limitaria a dinosaures, troglodites i algun mamut. Altres dissenyadorsgnomgnomegnomo. Tenia clar que el meu dinosaure havia de tenir uns narius prominents i uns ullets endormiscats.

  ARTEFERRO INOX PDF

Jo, per descomptat, hauria triat un gat. Quan ho vaig saber em va decebre una mica. Altres dissenyadorsarnamothpolilla. Encara n’hi va haver un altre.

I tu, has fet algun amigurumi per Halloween? Tampoc no vull exagerar: Descabdello, que va dir que a aquesta cara de pa de granotq li feia falta una boca. Sort franota Sant You Tube i aquest tutorial de Mondays crochet.

I efectivament, a poc a poc, una idea va anar agafant forma: El blau, de la nova gamma de Cotton Nature 3. La tardor de veritat, la d’abrigar-se i prendre un te calentet. Ja veus que m’he hagut de documentar.